Om skolen

Skolen har ca. 400 elever fordelt på TNI, GUX, Serviceøkonom og Arktisk guide. Derudover afholdes der efteruddannelseskurser for voksne.

Skolen har omkring 75 ansatte. De fleste af dem er lærere, og der er et sekretariat, kollegieinspektør, madmødre og rengøringspersonale og pedeller, som alle gør deres bedste for at det hele fungerer.

Det betyder meget for os på skolen, at eleverne passer godt på hinanden, og at skolen er pæn og velholdt. Det er vigtigt, at du som elev også har den indstilling. En rar og pæn skole er bedre at være i.

Vi har ingen elevkantine, men der er som regel en klasse, der samler ind til studietur ved at sælge franskbrødsmadder og lignende i de store frikvarterer. Der er også mulighed for at læse aviser og bruge computere om aftenen og i weekenden. Vores musiklokale og kondirum i B18 kan også benyttes i weekenden efter aftale med de elever, der har nøgler til lokalet. I forbindelse med de røde kollegier ved Storesø kan du låne kano og kajakker til en tur på Storsøen og om vinteren kan man låne skøjter og ski.

Vi har nogle målsætninger:

  • Etablering af et stærkt gymnasialt studiemiljø. Hver enkelt studieretningsprofil skal være tydelig
  • Tilpasse erhvervsuddannelserne til virksomhederne og erhvervslivets behov
  • Etablering af videregående uddannelse indenfor detailhandelsområdet
  • Etablering af videnscenter om pædagogisk udvikling
  • Etablering af center for information og vidensformidling i samarbejde med Kommune Kujalleq
  • Tydelig og målbar udvikling og forbedring af studiemiljø

Vi håber, at du vil gøre brug af de fritidsmuligheder, der er i Qaqortoq. Det vil gøre det lettere for dig at falde til i en ny by, hvis du er sammen med andre unge i fritiden.